Posts

It’s Black Friday!

Vandaag is het Black Friday! Dit is dé dag van het jaar waarop winkels en leveranciers hoge kortingen geven op hun producten en diensten. Dit fenomeen is overgewaaid uit Amerika, waar Black Friday al jaren voor veel commotie zorgt onder consumenten. In dit artikel zetten wij de leukste Black Friday-deals voor jouw DIY bruiloft op een rijtje!

Winter Wedding

Vindt jouw bruiloft in de winter plaats? De wintermaanden komen er namelijk binnenkort weer aan en dit is een goede reden om een echte winterbruiloft te geven. Hierbij kan je jouw decoraties helemaal aanpassen aan de winter. Ondanks de kou, straalt jouw bruiloft dan warmte en gezelligheid af. In deze blog laten wij decoraties zien die perfect bij de winter passen en jouw bruiloft helemaal in de wintersfeer brengen.

10x leuke DIY manieren om de kleine bruiloftsgasten te vermaken

Bij het organiseren van je bruiloft en het uitnodigen van de gasten wil je natuurlijk niemand vergeten. Als er op jouw gastenlijst veel familieleden en vrienden staan die hun (kleine) kinderen meenemen, is het wellicht een idee om na te denken over manieren om de kleine bruiloftsgasten te vermaken op jullie trouwdag. In dit artikel laten wij je zien hoe je ook dit gemakkelijk zelf kan doen op jouw DIY bruiloft!

Herdenken van dierbaren op jouw bruiloft

Een bruiloft is een dag om te vieren met jullie dierbare familieleden, vrienden, vriendinnen, collega’s en andere kennissen. Deze dag is speciaal en wil je met de aller dierbaarste personen delen. Je bent natuurlijk hartstikke gelukkig, maar aan de andere kant kan je je toch verdrietig voelen. Er is namelijk altijd wel een speciaal persoon met wie je deze dag niet meer kan delen. Het kan dan heel mooi zijn om die overleden, dierbare persoon toch een speciaal plekje te geven op deze dag. In deze blog laten wij zien hoe je deze personen kan herdenken op jouw bruiloft op een persoonlijke, subtiele en speciale manier.