Zondag 25 november: Open Top Trouwlocatie Route

Aanstaande zondag 25 november 2018 is het weer zover: de open top trouwlocatie route, georganiseerd door toptrouwlocaties.nl! Voor deze dag kun je je als aanstormend bruidspaar inschrijven voor meerdere bezichtigingen op verschillende trouwlocaties in Nederland. De organisatie genereert vervolgens de meest efficiënte route voor jullie! 

Aanmelden en zoeken

Om jullie ideale route te kunnen ontvangen is het van belang dat je eerst alle stappen doorloopt. De eerste stap is het aanmelden. Op de website van Top Trouwlocaties kun je je gratis aanmelden en vervolgens beginnen met het doorspitten van alle prachtige locaties op de site!

Plan jouw bezichtigingen

Nadat je een gratis account hebt aangemaakt en alle top trouwlocaties hebt bekeken, kun je hier een selectie van maken. Vervolgens kun je via toptrouwlocaties.nl bij deze selectie een bezichtiging plannen. Heb je dit gedaan? Dan gaat de organisatie zo snel mogelijk aan de slag om aan de hand van de door jullie gekozen bezichtigingen de ideale route langs de locaties te berekenen!

Ga er samen op uit tijdens de routedag

Heb je jullie persoonlijke route ontvangen? Dan is het eindelijk tijd om er, samen met jouw verloofde, op uit te gaan! Laat het online zoeken even los en proef de sfeer van de locaties tijdens jullie bezichtigingen! De organisatie heeft een aantal tips&tricks voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat jij helemaal voorbereid op pad kan gaan!

Win jullie huwelijksdag!

Hebben jullie genoten van de bezichtigingen en een keuze kunnen maken voor jullie DIY bruiloft? Laat de locatie van jullie keuze dan weten aan de organisatie en wie weet win je de huwelijksdag van je dromen ter waarde van €10.000! Niet gewonnen = niet getreurd, want als je één van de trouwlocaties van de open top trouwlocatie dag hebt geboekt krijg je van de organisatie een heerlijk Rituals pakketje thuisgestuurd.

Wij van Team DIY Bruiloft hopen dat jij als bruid een heerlijke zondag tegemoet gaat op de Open Top Trouwlocatie dag van 2018 en we horen graag of jullie die droombruiloft hebben gewonnen!

Liefs, Team DIY Bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *