Over ons

Ontmoet het team!

Het DIY Bruiloft-team bestaat uit Fiene, Demi, Lilian en Salomé. Alle vier studeren wij communicatie -en eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht en alle vier hebben wij een guilty plessure: bruiloften. Op dit online platform bundelen wij onze krachten en posten wij dagelijks alle trends en tutorials op het gebied van DIY Bruiloften voor jou op een rijtje!

Demi Verheul

Fiene Vegting

Lilian Brouwer

Salomé Klijn

Over DIY bruiloft

DIY Bruiloft is gecreeërd speciaal voor aanstaande bruiden die hun bruiloft graag persoonlijk willen maken, maar daarbij wel rekening houden met hun budget. Op dit platform laten wij jullie zien hoe je dit kun bereiken, maar stimuleren wij jullie ook om van je te laten horen! Heb jij bijvoorbeeld één van onze tutorials uitgeprobeerd en wil je het eindresultaat delen? Doe dit dan vooral! Bij iedere post is de ruimte om reacties te geven. Natuurlijk vinden wij het leuk om te zien wat jullie hebben gemaakt, maar jouw creaties zijn vooral erg handig voor alle andere aanstaande bruiden!

Locatie

Het DIY Bruiloft – headquarter is gevestigd op Heidelberglaan 15, in het gebouw van de Hogeschool Utrecht. Wij studeren hier met veel plezier aan de opleiding Communicatie. Op deze locatie brainstormen wij over ideeën voor nieuwe blogs en besteden wij de meeste tijd aan het platform.

Liefs, Team DIY bruiloft