Tutorial: Bruidskapsel voor lang haar

Heb jij lang haar? En ben je nog op zoek naar een mooi maar makkelijk kapsel voor jouw grote dag? Speciaal voor jou hebben wij van Team DIY bruiloft een video tutorial opgenomen waarin we jou laten zien hoe je een wavy bruidskapsel creëert met loose curls!

In deze tutorial laten wij je stap voor stap zien hoe je dit bruidskapsel creëert. Allereerst heb je een aantal dingen nodig voor je kan beginnen. Wij gebruiken een borstel, kam, haarschuifjes, heat-protection spray, klip, krultang en haarsieraden -of accessoires naar keuze. 

Verdeel in twee delen en steek de bovenkant omhoog met de klip. Krul vervolgens de onderste laag, maar let op: draai de plukken altijd van het gezicht af om de krultang heen, dit zorgt ervoor dat iedereen jouw stralende gezicht kan zien!
Hang de gekrulde plukken over de schouders naar voren en krul vervolgens op dezelfde manier de bovenste laag van het haar. Draai daarna de twee voorste plukjes naar achter en trek ze voorzichtig wat los voor een messy effect. Zet ze vast met de schuifspeldjes en steek ten slotte jouw haarsieraad -of accessoire over de schuifjes heen!

Wij zijn super benieuwd naar jouw resultaat! 

Liefs, Team DIY bruiloft

One thought on “Tutorial: Bruidskapsel voor lang haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *