Winter Wedding

Vindt jouw bruiloft in de winter plaats? De wintermaanden komen er namelijk binnenkort weer aan en dit is een goede reden om een echte winterbruiloft te geven. Hierbij kan je jouw decoraties helemaal aanpassen aan de winter. Ondanks de kou, straalt jouw bruiloft dan warmte en gezelligheid af. In deze blog laten wij decoraties zien die perfect bij de winter passen en jouw bruiloft helemaal in de wintersfeer brengen. 

Kleuren

Wit is natuurlijk de kleur van sneeuw, wat mooi past bij de winter- en bruiloftssfeer. Laat daarom de kleur wit goed naar voren komen. De kleur groen past ook goed bij de winter. Laat dit terugkomen in de details. Daarnaast geef je met wat warmere kleuren, zoals rood, warmte aan jouw bruiloft. Ook dit moet niet te overdreven veel worden, maar in de details zijn deze warme kleuren erg gepast. 

Kleding

Ook jullie kleding kunnen jullie afstemmen op het winter thema. De hierboven genoemde kleuren kan je mooi terug laten komen in jullie kleding. Daarnaast is het ook mooi om jouw bruidsboeket in deze kleuren te nemen. Kijk ook naar jouw make-up en nagellak, dit kan namelijk ook in het winter thema. 

Misschien is het ook wel leuk om een dresscode af te spreken met jouw gasten. Hoe leuk is het als al jouw gasten één geheel worden doordat zij allen dezelfde kleur aan hebben?!

Dennen

Niets straalt meer winter uit dan natuurlijk dennenbomen en dennenappels! Je hoeft hierbij natuurlijk niet meteen een super grote kerstboom neer te zetten, ondanks dat dit ook heel sfeervol kan staan. Je kan ook denken aan kleine details, zoals dennenappels als versiering of als houder voor de naamkaartjes van de gasten. Tevens kan je kerstbomen in de details terug laten komen. Zo kan je kerstbomen op de bruidstaart maken of op de servetten. Let op dat dit dus subtiel en stijlvol gebeurt. 

Takjes

Winter- of kersttakjes terug laten komen in de decoraties geeft ook veel sfeer. Dit is vooral leuk op tafel. Zo kan je takjes en bloemetjes vastbinden en neerleggen op de borden van de gasten. Ook kan je de takjes met bladeren op de tafels leggen, met tussendoor wat dennenappels.  

Verlichting

De verlichting maakt de wintersfeer pas écht helemaal af. Hang overal kerstlampjes op en steek maar veel kaarsjes aan. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar dit geeft echt de sfeer die je wil creëren. Een bruiloft staat voor liefde en dit wil je uitstralen. Met mooie verlichting geef je jezelf en jouw gasten een wintergevoel en je creëert vooral een hele romantische sfeer.

Hebben jullie al een beetje zin gekregen in een Winter Wedding? Wij wensen jullie veel succes en vooral veel plezier met de voorbereidingen.

Liefs, Team DIY bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *